search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:13
MENU CLOSE

Μαρία Κορινθίου: «Υπήρχε διάχυτη ειρωνεία από το πάνελ της Ελένης Χατζίδου»

03.06.2023 15:21
korin8iou

Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και την πρωινή εκπομπή Breakfast@Star, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Στην αρχή της σεζόν, μέσα σε δυο μέρες, μου έγινε πρόταση από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 και συζητούσαμε για να βρεθεί η κοινή τομή έτσι ώστε να είμαστε ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. Εγώ δεν παίρνω αυθόρμητα αποφάσεις. Στο “Πρωινό” δεν θα συνεχίσω. Επειδή εξακολουθώ να είμαι παιδί του ΑΝΤ1, με κοινή συνεννόηση, θα δούμε, αν και τι και πώς θα συνεχίσουμε μαζί», δήλωσε αρχικά αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Αναφορικά με το θέμα που ανέκυψε με το Breakfast@Star και τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει ραντεβού με το κανάλι για το πρωινό, αλλά και τα όσα ακούστηκαν ότι η ίδια διαρρέει τις φήμες, ξεκαθάρισε: «Έγινε μια μεγάλη υστερία και παρανόηση. Δεν κάναμε ποτέ ραντεβού με το Star, αλλά επειδή προσπαθούσαν κάποιες πλευρές να δημιουργήσουν ότι εγώ τα δημιούργησα, ευχαριστώ πάρα πολύ αν έχω τέτοια μεγάλη δύναμη… Τα λένε πρώτα ενδότερα, στη διοίκηση, προτάσεις που μπορεί να πέφτουν και από εκεί φεύγουν πέντε πράγματα. Να τα πούμε όλα ξεκάθαρα γιατί δεν αντέχω».

«Εγώ βγήκα και μίλησα. Την πήρα τηλέφωνο την Ελένη Χατζίδου. Την είδα που στεναχωριόταν, δεν ήμουν υποχρεωμένη, αλλά αισθάνθηκα ότι θέλω να την πάρω, της είπε ότι δεν ισχύει τίποτα και είπαμε πολλά άλλα πράγματα. Φυσικά για το “σου σου” της κατάστασης, δεν ξεκαθαρίστηκαν πέντε πράγματα, οπότε υπήρχε διάχυτη ειρωνεία, όχι από την Ελένη, από τους συνεργάτες της, να το πούμε κι αυτό, ξεκάθαρα, οπότε 1,2,3 γύρισα και είπα “ας ρωτήσουν την Ελένη”».

Διαβάστε επίσης:

Νάταλι Πόρτμαν: «Σύννεφα» στο γάμο της έφερε 25χρονη ακτιβίστρια

Γιάννης Ζουγανέλης: Η σφιχτή αγκαλιά με τον Νίκο Συρίγο, μετά τις φήμες

Νόνικα Γαληνέα: Το μήνυμα της εγγονής της μετά τον θάνατό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:13