search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:25
MENU CLOSE

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Αδειάζει η Αθήνα – Μαζική έξοδος (Video)

03.06.2023 08:51
PLOIO

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, συνεχίζεται το κύμα φυγής που ξεκίνησε χθες ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Στο λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένη η κίνηση στα σημεία επιβίβασης ενώ με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται και έξοδος των εκδρομέων στην ηπειρωτική Ελλάδα, με τα μέτρα της Τροχαία να είναι αυξημένα.

Ειδικότερα, για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 14 δρομολόγια, 40 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, 14 από το λιμάνι τη Ραφήνας και 8 από το Λαύριο. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

Χθες, Παρασκευή, από τρία βασικά λιμάνια της Αττικής (Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο) αναχώρησαν συνολικά 42.239 επιβάτες για τους προορισμούς του Αιγαίου.

Πρωταγωνιστές για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι οι κοντινοί προορισμοί στα αστικά κέντρα και ειδικότερα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Με σημαντικές πληρότητες αναμένεται να κινηθούν και η Πάρος, η Νάξος, οι Κυκλάδες, η Πελοπόννησος και η Εύβοια. Η πληρότητα των πλοίων για τους βασικούς προορισμούς Κυκλάδες και νησιά Αργοσαρωνικού αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις το 100%.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2023: Στα Μαθηματικά εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Άλιμος: Στις φλόγες κατάστημα επίπλων

Αττική: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15