search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:53
MENU CLOSE

Χρηστίδου για Λιάγκα: Λάθος που γύρισε στο Πρωινό, ενώ είχαν χωρίσει με τη Φαίη

04.06.2023 14:29
liagkas_skorda_new

Την άποψή της για την τηλεοπτική συνύπαρξη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τη συνέντευξη του Αντώνη Πρέκα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ξέρεις τι δεν κατάλαβα ποτέ; Αν τελικά πέρα από την παρουσίαση, την επιμέλεια, τη θεματολογία και την ανάλυση των θεμάτων ποιος από τους δύο την επέλεγε και την καθόριζε; Η Φαίη κάνει και φέτος ενημέρωση και δεν ήθελε να φύγει τελείως αυτό το κομμάτι. Καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος χειριζόταν πιο πολύ αυτό το κομμάτι κι ήθελε να έχει περισσότερο έλεγχο; Δεν κάνει ενημέρωση όπως ο Γιώργος Λιάγκας», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

»Δεν έχει καμία σχέση η προσέγγιση. Είναι κουμπωμένο επάνω της και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάνει ο Γιώργος και που έκανε όταν ήταν η Φαίη εκεί. Εγώ διαφωνώ και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που το προσεγγίζει η Φαίη ειλικρινά. Από αυτό που βλέπω καταλαβαίνω ότι η Φαίη είπε εγώ έτσι το ήθελα να το κάνω κι ενδεχομένως δεν ήθελε ο Γιώργος κι ο ΑΝΤ1. Ο ΣΚΑΙ της έδωσε τον χώρο να το κάνει με τον τρόπο που η ίδια επιθυμεί και τώρα της βγαίνει. Αυτό προσαρμόζεται και με τις περιόδους κι υπάρχουν περίοδοι που είναι μεγαλύτερη η επικαιρότητα και περίοδοι που είναι πιο χαλαρή. Εξαρτάται από την εποχή», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Για εμένα η λάθος κίνηση ήταν ότι γύρισε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ είχαν χωρίσει. Αυτό προδίδει διαφορετικές απόψεις το λιγότερο. Το να επιστρέψει ο Γιώργος δίπλα της θεωρούσα ότι ήταν μοιραίο ότι μπορεί να μην μακροημερεύσει. Όταν ένα ζευγάρι φτάνει στον χωρισμό -εκτός αν είσαι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας και έχουν περάσει 20 χρόνια- θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Εδώ βλέπεις ζευγάρια που είναι παντρεμένα, κάνουν αυτήν την δουλειά μαζί και χωρίζουν. Ήταν μία κίνηση που είχε πολύ μεγάλο ρίσκο. Αν η Φαίη πήγαινε πίσω, θα το έπαιρνε πίσω αυτό. Θα σταματούσε», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

«Η Γη της Ελιάς»: Tι θα δούμε την προσεχή εβδομάδα

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι …χαμένοι του Σαββάτου

Ραδιόφωνο στη νοηματική από τον 104,6 My Radio

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:53