search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:55
MENU CLOSE

Κοζάνη: Παραλίγο τραγωδία σε λούνα παρκ – «Κόπηκε» στη μέση τρενάκι (Video)

04.06.2023 21:36
Τραγωδία στο λούνα παρκ Αλμυρού: Δεν φταίω για τον θάνατο της μαθήτριας , λέει η ιδιοκτήτρια – Θέλει να ξαναλειτουργήσει το μοιραίο μηχάνημα (Video) - Media

Αναστάτωση επικράτησε απόψε (Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023) σε κατάμεστο από κόσμο λούνα-παρκ, στο χωριό Δρέπανο, στην Κοζάνη, όταν, ξαφνικά, χάλασε το «τρενάκι» και κόπηκαν δυο βαγόνια, την ώρα που το «παιχνίδι» ήταν σε πλήρη λειτουργία.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός και οι υπεύθυνοι έσπευσαν να απεγκλωβίσουν γονείς και παιδιά που επέβαιναν στα δυο βαγόνια, ενώ το «τρενάκι», φυσικά, σταμάτησε τη λειτουργία του.

Ένας πολύ ισχυρός θόρυβος συνόδευσε το αιφνίδιο σπάσιμο των συνδέσμων και το τρενάκι σταμάτησε και «όλοι τρόμαξαν», όπως ανέφερε στο Kozanimedia επισκέπτρια του πανηγυριού και μητέρα παιδιών, σημειώνοντας πως «έσπασε ο ιμάντας που ενώνει τα βαγόνια και έμειναν τα δύο βαγόνια στην στροφή, ενώ τα άλλα κύλησαν προς τα πίσω…».

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών (Video)

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 29χρονου για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Ανατροπή με την δολοφονία της 68χρονης: Εκτιμήσεις πως την σκότωσε κριάρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:53