Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αργά το βράδυ της Κυριακής στο ύψος της Αγίας Παρασκευής Λοκρίδας, στη Φθιώτιδα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.
Συγκεκριμένα, όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας και είχε μέσα και τα δύο του παιδιά, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα μέσα στον οικισμό, ξέφυγε κάποια στιγμή από την πορεία του και χτύπησε στον τοίχο ενός σπιτιού, περιστράφηκε και σταμάτησε εντός της οδού.
Σύμφωνα με το lamianow στο σημείο, βρέθηκαν η πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αιτία του συμβάντος, που ευτυχώς δεν εκτυλίχθηκε σε μοιραίο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να βρέθηκε και θετικός στο αλκοτεστ στο οποίο υποβλήθηκε.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Στη ΜΕΘ η 30χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της
Πειραιάς: Πυρκαγιά στα Μανιάτικα – Απομακρύνθηκαν ηλικιωμένη και 2 παιδιά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.