search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:52
MENU CLOSE

HIG: Επέκταση σε τουρισμό και logistics 

05.06.2023 20:11
XENODOXEIO

Την επέκταση στους κλάδους των ξενοδοχείων και των logistics με νέες εταιρίες, στήνει το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο HIG.

Η HIG έχει ενεργητικό που υπερβαίνει τα 52 δισ. δολάρια και μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει επενδύσεις 1 δισ. ευρώ, νούμερο που την τοποθετεί μεταξύ των τριών κορυφαίων επενδυτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα, όπως δημοσιεύει η newmoney.

Στον τουρισμό, έχοντας προχωρήσει πολύ πρόσφατα σε ακόμη μία εξαγορά στην Κρήτη, αυτή του «Aldiana Club Kreta» (το έβδομο resort που αποκτά, έχοντας ξεκινήσει τη δραστηριοποίησή του στον ελληνικό τουρισμό το 2018, όταν εξαγόρασε τις Τουριστικές Επιχειρήσεις Νότου Α.Ε., πρώην Aldemar Ρόδου, συμφερόντων της οικογένειας Αγγελόπουλου) και προετοιμάζοντας τη δεύτερη, η HIG προχώρησε στη σύσταση της εταιρείας HELIOS Holdings Α.Ε., με πρόεδρο τον εκπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα Κωνσταντίνο Μπήτρο και δραστηριότητα στον κλάδο των ξενοδοχείων πολυτελείας.

Ο Κωνσταντίνος Μπήτρος είναι πρόεδρος και στις δύο νέες εταιρείες που συστάθηκαν επίσης την περασμένη εβδομάδα στον κλάδο των logistics για τον όμιλο, ο οποίος προωθεί, ως γνωστόν, τη μεγάλη στρατηγική επένδυση για το επενδυτικό σχέδιο Hull Logistics Park στον Ασπρόπυργο, ύψους άνω των 244 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Ενεργειακή αναβάθμιση: Ποια είναι τα 4 προγράμματα που «τρέχουν»

Μέχρι 31 Ιουλίου οι αιτήσεις επανένταξης στη ρύθμιση οφειλών

Ακρίβεια: Ο πληθωρισμός πέφτει αλλά οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα συνεχίζονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:49