search
ΠΕΜΠΤΗ 07.05.2026 04:35
MENU CLOSE

Καβάλα: Κλώτσησε σκύλο και τον έριξε στη θάλασσα

06.06.2023 11:50
skylos new

Είναι από τα περιστατικά που προκαλούν αποτροπιασμό. Ένας αδέσποτος σκύλος βρέθηκε στη θάλασσα του λιμανιού στην Καβάλα, μετά από κλωτσιά που δέχτηκε από περαστικό.

Το καημένο το ζωντανό έδινε μάχη για να κρατηθεί στην επιφάνεια, μέσα στη θάλασσα του λιμανιού στην Καβάλα. Ο δράστης ισχυρίστηκε μιλώντας σε φίλο του, ότι το ζώο του επιτέθηκε και έριξε την κλωτσιά για να γλιτώσει.

Εξηγήσεις που δεν πείθουν ούτε τους επαγγελματίες στην περιοχή, ούτε τους φιλόζωους στην πόλη που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του, όπως αναφέρει το proininews.gr

Τα πάντα έγιναν στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, όπου υπάρχουν εξέδρες. Ο σκύλος βρέθηκε στα παγωμένα νερά, αλλά ευτυχώς κάποιοι δεν έμειναν απαθείς. Έσπευσαν στο σημείο, τον έπιασαν και τον έβγαλαν από τη θάλασσα.

Στην επιχείρηση διάσωσης του αδέσποτου σκύλου, συμμετείχαν και άντρες του Λιμενικού που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο.

Διαβάστε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Ανοίγουν σήμερα τα προγράμματα αγροτικής εστίας (video)

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ στο Πόρτο Γερμενό

Περιστέρι: Σύλληψη δύο 12χρονων για ληστεία σε βάρος συνομήλικου τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 07.05.2026 01:57