search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Καιρός: Χαλάει από την Κυριακή – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

08.06.2023 18:28
kairos-new

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Κυριακή (11/6), καθώς θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου, τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας ενδέχεται να εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (9/6) στους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Στην Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια με κάποιες αραιές συννεφιές κυρίως τις μεσημεριανές ώρες και μικρή πιθανότητα για ολιγόλεπτες μπόρες στα πολύ ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι εξασθενημένοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 19 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια αλλά σταδιακά θα κάνουν την εμφάνιση τους αραιές συννεφιές, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν ολιγόλεπτες μπόρες στα βόρεια της περιφέρειας τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 18 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο θα έχουμε παροδικές συννεφιές, οι οποίες δεν θα φέρουν βροχές. Προς το απόγευμα στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες.

Η Κυριακή θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν δυνατές μπόρες ή και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στη Θράκη, σχεδόν σε όλη τη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου, της Στερεάς και της Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς αποτέλεσμα η ουκρανική αντεπίθεση – Βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς

Σεισμός στην Αταλάντη: Στους δρόμους οι κάτοικοι – 8 μετασεισμοί μέσα σε μία ώρα

Χριστίνα Σούζη: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο της μετεωρολόγου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09