search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Η «πικρία» της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

08.06.2023 06:00
bakogianni

Μία πιο χαλαρή συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκτός της πολιτικής μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Αναφέρθηκε ανοιχτά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίον όπως είπε «έχει περάσει τον πήχη» που η ίδια είχε θέσει για τον αδερφό της, τονίζοντας παράλληλα πως πρώτα τον βλέπει ως αδερφό και μετά ως Πρωθυπουργό.

Πάντως, η κ. Μπακογιάννη δεν έκρυψε και μία «πικρία» που έχει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ερωτηθείσα για το εάν ενοχλήθηκε για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει σε συνέντευξή του ότι δεν θα έκανε Υπουργό πρόσωπο από την οικογένεια του – όπως και έκανε – η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: «στην αρχή ναι, στεναχωρήθηκα. Όταν εννοήθηκε ότι θα είμαι προϊόν οικογενειοκρατίας, με στεναχώρησε πάρα πολύ. Γιατί λέω: είμαι τόσα χρόνια στην πολιτική, είμαι η μόνη βουλευτής που έχει εκλεγεί σε τρεις διαφορετικές περιφέρειες της χώρας, δε μου αξίζει να θεωρούμε προϊόν οικογενειοκρατίας». «Μετά, μου πέρασε, βρήκα τα πατήματα, έκανα τη δουλειά μου», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Το πρώτο νομοσχέδιο Μητσοτάκη το… «Επιτελικό Κράτος 2»

Ψυχραιμία με τον Ερντογάν ζητάει ο Βενιζέλος

Δύσκολα θα δει… φως ο Καστανίδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:37