search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:38
MENU CLOSE

N. Mάκρη: «Δεν έχουμε ακούσει συγγνώμη» – Ξεσπά η οικογένεια της 19χρονης

10.06.2023 17:04
ekav

Αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη, δηλώνει η οικογένεια της 19χρονης εγκύου από τη Νέα Μάκρη που έχασε τη ζωή της περιμένοντας το ασθενοφόρο.

Μιλώντας στο MEGA ο θείος της 19χρονης επισήμανε πως μέχρι στιγμής κανένας υπεύθυνος δεν έχει προσεγγίσει την οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας για να ζητήσει έστω μία συγγνώμη.

«Τη λέξη συγγνώμη δεν την έχω ακούσει ακόμα. Μάλλον την έχουν σβήσει αυτή τη λέξη από τη γλώσσα… Θα συνεχίσω το θέμα μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η δικαιοσύνη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ΕΚΑΒ υποστηρίζει πως η πρώτη κλήση στο συντονιστικό κέντρο έγινε γύρω στις 11:00, ωστόσο ο θείος της 19χρονης διαψεύδει τους ισχυρισμούς και υποστηρίζει ότι κάλεσε 23 φορές, με την πρώτη κλήση να γίνεται λίγο πριν τις 10:00, ενώ η απάντηση από το ΕΚΑΒ έγινε στις 10:24.

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα ταξί. Με το που είδε ο ταξιτζής την κατάσταση λέει ”δεν μπορώ να την πάω εγώ σε τέτοια κατάσταση”. Και είχε δίκιο ο άνθρωπος, και εγώ να ήμουν δεν θα το έκανα», είπε και στη συνέχεια τόνισε πως η 19χρονη είχε τις αισθήσεις της όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης.

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, τόνισε πως υπάρχει έλλειψη ασθενοφόρων και γι’ αυτό τον λόγο σημειώνονται μεγάλα διαστήματα αναμονής κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς τα περιστατικά είναι πολλά, ενώ στη συνέχεια γίνεται κατηγοριοποίηση των περιστατικών.

Διαβάστε επίσης:

Ασπρόπυργος: Τι κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό στο βενζινάδικο

Λασίθι: Σοκ με δύο αυτοκτονίες αστυνομικών

ΕΛ.ΑΣ.: Διαψεύδει ότι γνώριζε για το συμβολαίου θανάτου στον Κορυδαλλό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44