Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στις φλόγες τυλίχθηκε τουριστική θαλαμηγός ενώ κατέπλεε στην Ερυθρά Θάλασσα της Αιγύπτου με 29 επιβαίνοντες.
Τρεις άνθρωποι, βρετανικής υπηκοότητας, αγνοούνται, ενώ οι υπόλοιποι 26 έχουν διασωθεί. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών αγνοούμενων τουριστών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τhe Sun».
Το τουριστικό σκάφος πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στην Ερυθρά Θάλασσα όταν για, άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τυλίχθηκε στις φλόγες. Άμεσα έσπευσαν σωστικά σκάφη και περισυνέλλεξαν τους εγκλωβισμένους τουρίστες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.
#فيديو حريق هائل بمركب سياحي في #البحر_الأحمر. السلطات تتمكن من إنقاذ 26 راكبا ومازال 3 آخرون بريطانيون في عداد المفقودين. pic.twitter.com/vuiRpJUhDa
— Ahmed Elagouz (@alagouz2) June 11, 2023
Διαβάστε επίσης:
Πακιστάν: Φονική κακοκαιρία με τουλάχιστον 27 νεκρούς και 140 τραυματίες
Τραμπ: Δεν θα εγκαταλείψω την προεδρική κούρσα, ακόμη κι αν καταδικαστώ
Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην επαρχία Χοκάιντο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.