search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:39
MENU CLOSE

Εφιάλτης σε λούνα πάρκ στην Κίνα: Τρενάκι έμεινε ανάποδα στον αέρα για μισή ώρα (Video)

12.06.2023 21:11
trenaki

Στιγμές…τρόμου έζησαν οι επιβαίνοντες σε ένα τρενακι σε λούνα παρκ στην Κίνα όταν αυτό έμεινε στον αέρα λόγω διακοπής ρεύματος.

Oι επιβάτες βρέθηκαν ανάποδα για περίπου μισή ώρα σε πάρκο ψυχαγωγίας στις 6 Ιουνίου, με τους ειδικούς να αποδίδουν τη διακοπή ρεύματος σε υπερφόρτωση του δικτύου λόγω…καύσωνα.

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο των social media, δείχνει το τρενάκι αυτό να κινείται προς την κορυφή και ξαφνικά να…σταματά.

Ο καύσωνας καλά κρατεί…

Η Κίνα, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία, βιώνει την πιο μακρά περίοδο υψηλών θερμοκρασιών από το 1961. Στην Τζιανγκσού, στα ανατολικά της χώρας, κάνει τόση ζέστη που η θερμοκρασία του οδοστρώματος φτάνει σε σημεία τους 68 βαθμούς Κελσίου!

Μάλιστα, οι τοπικές Αρχές έχουν προειδοποιήσει τους οδηγούς ότι υπάρχει κίνδυνος να σκάσουν τα λάστιχα των οχημάτων τους.

Διαβάστε επίσης:

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Οι επικές γκάφες και ατάκες του Ιταλού μεγιστάνα

Ερντογάν στα Κατεχόμενα: Διαπραγματεύσεις μόνο με την αναγνώριση Τουρκοκυπριακού κράτους

Ποιος είναι ο νέος ρόλος του Τσετσένου πολέμαρχου Καντίροφ στην Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06