search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:46
MENU CLOSE

Κλόντια Σίφερ: Και φέτος στην Ελλάδα το μοντέλο – Οι φωτογραφίες από τις Σπέτσες

12.06.2023 19:25
klontia
Instagram Claudia Schiffer

Η Κλόντια Σίφερ βρίσκεται στις Σπέτσες, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, όπου μαρτυρά το μέρος, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του.

Μαζί της είναι η κολλητή της φίλη κι αισθητικός, Uta Huesch, με την οποία και φωτογραφήθηκε σε πλωτό ταξί, καθώς και στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κλόντια Σίφερ έγραψε: «Τίποτα δεν είναι σαν τα ψώνια με την καλύτερή μου φίλη».

Την περασμένη χρονιά, το διάσημο μοντέλο από τη Γερμανία είχε επισκεφτεί ξανά τη χώρα, για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μέσα από το προσωπικό προφίλ της στο Instagram, η Σίφερ ανάρτησε μία σειρά από στιγμιότυπα με τα τοπία τα οποία ξεχώρισε και θα της μείνουν αξέχαστα, όπως ανέφερε και στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Σε μία από τις φωτογραφίες εμφανίζεται η ίδια να ποζάρει από ένα ξενοδοχείο της Πελοποννήσου, ενώ σε μία άλλη έχει φωτογραφίσει τον Παρθενώνα.

Σε άλλα στιγμιότυπα, φορώντας ένα φούξια φόρεμα, τα γυαλιά ηλίου της και κρατώντας μία ψάθινη τσάντα, η 51χρονη Γερμανίδα ποζάρει αρχικά μέσα από ένα πλοίο. Στο δεύτερο στιγμιότυπο, η Σίφερ χαμογελά στον φακό από τη στιγμή που απολαμβάνει τη βόλτα της στο νησί. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Η Ελλάδα με καλούσε».

Η άφιξη της Σίφερ στην Ελλάδα την περασμένη χρονιά, έγινε γνωστή μέσα από τα social media και συγκεκριμένα μέσα από το Instagram με όνομα λογαριασμού Soula Glamorous, όταν εθεάθη στο Πόρτο Χέλι. Φορούσε ένα ριγέ φόρεμα και τα λευκά γυαλιά ηλίου της.

Διαβάστε επίσης:

Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ κατά Τραμπ: Ζητούν να μη χρησιμοποιεί πλάνα από την ταινία «Air» για την εκστρατεία του

Kanye West: Μια ακόμη αγωγή εναντίον του ράπερ κατέθεσε φωτογράφος

Τουτουντζής για δηλώσεις Φόνσου: Από εσένα θα «τραυματιστούν» τα παιδιά των γκέι (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:45