search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:49
MENU CLOSE

Λιλι Ρόουζ Ντεπ: «To The Idol θυμίζει πορνό βασανιστηρίων ή ακόμα και φαντασίωση βιασμού» (video)

12.06.2023 09:07
LILY ROSE DEPP

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της σειράς «The Idol» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Weeknd.

Η 24χρονη ηθοποιός υποδύεται την τραγουδίστρια Τζοσλίν, η οποία υπέστη έναν νευρικό κλονισμό, κατά τη διάρκεια μίας περιοδείας της. Λίγο αργότερα, γνωρίζει τον μυστηριώδη ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων «Tedros» (The Weeknd).

Βασικό στοιχείο της σειρά είναι η ωμή σεξουαλική βία. Πιο συγκεκριμένα κυριαρχεί το γυμνό, ενώ δεν είναι λίγες οι σκηνές που παρουσιάζουν αυνανισμό ή και στραγγαλισμό. Σε μία από αυτές, η ηθοποιός καλείται να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον, υπό την απειλή μαχαιριού.

Πολλοί από εκείνους που παρακολούθησαν τη σειρά, υποστήριξαν πως θυμίζει «πορνό βασανιστηρίων ή ακόμα και φαντασίωση βιασμού». Ωστόσο, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ δεν πτοείται από τα επικριτικά σχόλια και αντιθέτως, «θεωρεί πως κάτι έχει κάνει σωστά για να τραβήξει τόσο την προσοχή», όπως λέει πηγή από το περιβάλλον της στη DailyMail.

Οι κριτικοί Ματ Ντόνελι και Ζακ Σαρφ έγραψαν: «Σκηνές εκδικητικού πορνό με σωματικά υγρά στο πρόσωπο της Λίλι Ρόουζ Ντεπ, αυνανισμός με παγάκια, απατεώνες ιδιοκτήτες νυχτερινών κλαμπ και άθλιοι συκοφάντες του Χόλιγουντ γέμισαν τα δύο πρώτα επεισόδια της ήδη αμφιλεγόμενης σειράς».

Ο πατέρας της Λίλι, Τζόνι Ντεπ δηλώνει περήφανος για την κόρη του παρά τις σκληρές κριτικές. Όπως είπε η κόρη του «χαράζει τη δική της καριέρα και προκαλεί τον εαυτό της να αναλάβει ρόλους που την ενδιαφέρουν και τη δοκιμάζουν».

Διαβάστε επίσης:

Άνα ντε Άρμας: Διακοπές στη Ελλάδα κάνει η πανέμορφη ηθοποιός (photos)

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Αυτή είναι η ενδιαφέρουσα ιστορία του πατέρα του

Παπίλα σε Ψυχούλη: Το πρότυπο είναι μία λέξη που πρέπει να προσέχουμε που τη βάζουμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:49