search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:03
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το ημερολόγιο από το 1987 και η προδοσία στη ζωή του (Video)

13.06.2023 11:04
markoylakis-new

Για την τηλεοπτική του επιστροφή μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, επισημαίνοντας ότι παρόλο που είχε δεχτεί προτάσεις, ο ίδιος επέλεξε να μη βρίσκεται στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια καθώς είχε θέσει άλλες προτεραιότητες.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show”, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις σειρές που συμμετείχε, ενώ αποκάλυψε και τα σχέδια που έχει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Όταν μου έγινε πέρυσι πρόταση για τη σειρά “Γιατρός” που θα παιχτεί του χρόνου στον Alpha δέχτηκα αμέσως, το ίδιο έγινε και με τους “Προδότες” στον ΑΝΤ1. Αν οι “Προδότες” συνεχιστούν θα είμαι και στα δυο, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, δεν το έχω συζητήσει με τα δυο κανάλια, δεν είναι δικό μου πρόβλημα αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η προδοσία στη ζωή του

Μιλώντας για την προδοσία, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκάλυψε ότι έχει προδοθεί, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιοι άνθρωποι που υπήρξαν στη ζωή του να έχουν νιώσει ότι και οι ίδιοι προδόθηκαν από εκείνον.

«Σε έναν ανθρώπινο βαθμό έχω προδοθεί. Είναι βαριά λέξη όμως η προδοσία. Υποθέτω πως και για μένα θα μπορούσαν άνθρωποι να πουν ότι τους έχω προδώσει…. Έχω από παιδί ένα χαρακτηριστικό, είμαι πάρα πολύ εύπιστος. Μπορείς να με κοροϊδέψεις πάρα πολύ εύκολα…Δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε τη ζωή μας, αν δεν είχαμε την τάση να πιστεύουμε ο ένας τον άλλον» είπε χαρακτηριστικά.

Το ημερολόγιο που κρατά από το 1987

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι κρατά ένα ημερολόγιο από το 1987 το οποίο τον βοηθά να παρακολουθεί την πορεία της ζωής του.

«Υπάρχει ένα πολύ γνωστό τραγούδι που λέει, “Εδώ στου δρόμου τα μισά, έφτασε η ώρα να το πω, άλλα είναι εκείνα που αγαπώ, αλλού για αλλού ξεκίνησα”. Στα 53 μου αισθάνομαι ότι δεν ξεκίνησα για αλλού, αυτό που είμαι είναι αυτό για το οποίο ξεκίνησα την πορεία μου. Δεν μιλάω μόνο για τη δουλειά αλλά γενικότερα σαν άνθρωπος… Το ημερολόγιό μου αν το διαβάσεις θα μάθεις πάρα πολλά, το κρατάω από το 1987 αλλά το κρατάω για μένα, δε το έχει διαβάσει κανείς. Με βοηθάει να έχω μια αίσθηση της διαδρομής της ζωής μου. Επιστρέφω να το διαβάσω… Έχει ενδιαφέρον να το κάνει κανείς για τον εαυτό του, μπορείς να παρακολουθήσεις τα λάθη σου» τόνισε.

Η σπάνια αναφορά στον γιο του

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρθηκε στον γιο του, κάτιπου κάνει σπάνια, επισημαίνοντας ότι πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 18 του χρόνια.

«Προσφάτως ο γιος μου έγινε 18 χρονών… Θέλει να γίνει γιατρός. Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγω θα ήταν ένα παιδί που γοητεύεται από τη δουλειά των γονιών του και όχι επειδή το αγαπάει. Δεν είναι μια δουλειά που την κάνεις επειδή την κάνουν οι γονείς σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: Βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να χορεύει στον δρόμο (Video)

Ζεντάγια: «Πόρτα» σε πολυτελές εστιατόριο της Ιταλίας – Δεν ήταν ντυμένη σύμφωνα με το dress code

Survivor All Star: Οι «μπλε» παρέες του Βασάλου και οι σπόντες της Μαριαλένας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44