search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:08
MENU CLOSE

Κορυδαλλός: Βρέθηκε DNA των δύο θυμάτων στο όχημα με τα όπλα στον Νέο Κόσμο

14.06.2023 15:58
koridallos-new

Γενετικό υλικό των θυμάτων της διπλής δολοφονίας, που έγινε στις 7/6/23 στον Κορυδαλλό, εντοπίστηκε στο κλεμμένο αυτοκίνητο με τον βαρύ οπλισμό που είχε βρεθεί στο Νέο Κόσμο πριν από λίγες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα είχαν εντοπίσει αστυνομικοί της Ομάδας Δίας μια μέρα μετά την δολοφονία των δύο ατόμων στον Κορυδαλλό.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι η πινακίδα του οχήματος ήταν πλαστή και στην συνέχεια επιβεβαίωσαν ότι ήταν κλεμμένο από τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου.

Όπως διαπιστώθηκε η κάτοχος του αυτοκινήτου είχε δηλώσει την κλοπή του από τις αρχές του έτους και μάλιστα είχε αποζημιωθεί σχετικά από την ασφαλιστική της εταιρεία και έτσι το όχημα είχε περάσει στην κατοχή της ασφαλιστικής.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν δύο Καλάσνικοφ και δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια, φυσίγγια και χειροβομβίδα.

Η βαλλιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έδειξαν ότι τα δύο Καλάσνικοφ είναι «καθαρά» και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του ελέγχου για τα δύο πιστόλια.

Διαβάστε επίσης:

Αλαφούζος: «Oυδεμία σχέση με τον δολοφονηθέντα του Κορυδαλλού – Ενορχηστρώνουν συκοφαντικά δημοσιεύματα»

Εργατικό δυστύχημα στο Λαύριο: Νεκρός 45χρονος δύτης κατά την επιθεώρηση πλοίου

Eurostat: Στο 26,3% ο κίνδυνος φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:01