search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:20
MENU CLOSE

Θανάσης Λάλας: «Το πρώτο μου κορίτσι ήταν η Μαρία Καβογιάννη» (Video)

14.06.2023 10:35
lalas-new

Για την καριέρα του, την ζωή του και φυσικά τις γνωστές φάρσες που έκανε από το ραδιόφωνο μίλησε ο Θανάσης Λάλας.

Καλεσμένος του Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night Show”, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι το πρώτο του κορίτσι ήταν η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, από την εποχή που οι δυο τους ήταν ακόμα μαθητές.

Επιπλέον, ο Θανάσης Λάλας αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό του επώνυμο, καθώς αυτό με το οποίο τον γνωρίζουμε δεν είναι παρά το ψευδώνυμό του.

«Κυριακόπουλος είναι το πραγματικό μου επώνυμο, το Λάλας είναι ψευδώνυμο. Όταν ήμουν μικρός έγραφα ποιήματα και από κάτω έβαζα αυτό μη το δουν στην παρέα μου», είπε ενώ αναφερόμενος στα χρόνια του σχολείου πρόσθεσε:

«Στο σχολείο μέχρι την 5η γυμνασίου ήμουν κακός στις εκθέσεις γιατί δεν μπορούσα να γράψω εντός θέματος. Έγραφα το θέμα που διάλεγα μόνος μου. Μέχρι που ένας Κύπριος δάσκαλος έλεγε “όλοι αυτό το θέμα και ο Λάλας ό,τι θέλει”»

Ο Θανάσης Λάλας δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στις επικές φάρσες από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Τα κακά παιδιά», που παρουσίαζε μαζί με τον Λάμπη Ταγματάρχη.

«11 χρόνια κράτησε. Εμείς όταν παίζαμε πρέπει να είχαμε 83% ακροαματικότητα, σταματούσαν τα πάντα.Δεν βγαίναμε ποτέ με τα πρόσωπά μας, δεν ξέρω πού μας γνώριζαν. Κάτι είχε γίνει με τον Κώστα Χαρδαβέλα και μετά σταματήσαμε. Άλλαξε και η ζωή του Λάμπη, τράβηξε άλλον δρόμο.

Αυτό που κάναμε εμείς ήταν πολύ επικίνδυνο πράγμα. Πέρναμε Μητσοτάκη και Παπανδρέου. Γελούσαν όλοι κι ας τους κάναμε τέρατα. Δεν είχε σωθεί κανείς. Μια φορά είχαμε πάει στα δικαστήρια από απόστρατο για τη 17 Νοέμβρη.

Πώς ξεφύγαμε τότε από τον ανακριτή; Μπήκα μέσα και έκανα φάρσα από το γραφείο του ανακριτή για να καταλάβει και μας άφησε», τόνισε.

Τέλος, ο Θανάσης Λάλας έκανε ακίμα μια αποκάλυψη, γνωστοποιώντας πως το πρώτο του κορίτσι ήταν η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη.

«Η Μαρία Καβογιάννη ήταν το πρώτο μου κορίτσι, όταν ήμασταν μικροί και πηγαίναμε μαζί στο φροντιστήριο. Τρομερό ταλέντο»

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το προγαμιαίο συμβόλαιο με τη γυναίκα του – Τι δικαιούται σε περίπτωση χωρισμού (photo)

Κάνιε Γουέστ: Σέρβιρε σούσι πάνω σε γυμνά σώματα γυναικών για τα 46α γενέθλιά του (photo/video)

Γιάννης Πουλόπουλος: Υπάρχει λόγος που βρήκα αργά τον σεξουαλικό μου προσδιορισμό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:18