search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:40
MENU CLOSE

Γερμανία: 31χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο γυναίκες και μετά τις πέταξε από γέφυρα – Νεκρή η μια

15.06.2023 17:55
kastro

Ένας άνδρας πέταξε δύο γυναίκες από γέφυρα στη Γερμανία αφού πρώτα τους επιτέθηκε σεξουαλικά. Η μια από τις δύο σκοτώθηκε από την πτώση.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, ο άνδρας πέταξε τις δύο γυναίκες από γέφυρα ύψους 300 μέτρων, σκοτώνοντας τη μία από αυτές. Η γέφυρα είναι κοντά στο κάστρο Neuschwanstein στα νότια της χώρας.

Η επίθεση με δράστη 31χρονο έγινε το απόγευμα της Τετάρτης. Σημειώνεται ότι υπήρξε, μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις, και συμπλοκή ανάμεσα στους τρεις και τελικά ο άνδρας πέταξε και τις δύο γυναίκες από τη γέφυρα.

Σοβαρά τραυματισμένη η άλλη γυναίκα

Ένα από τα θύματα, που φέρεται να ήταν τουρίστρια, πέθανε. Η αστυνομία είπε ότι άλλη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και ότι μια μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε στο τουριστικό αξιοθέατο. Σύμφωνα με διεθνή μέσα, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή αλλά στη συνέχεια συνελήφθη.

Η επίθεση λέγεται ότι συνέβη στην είσοδο της γέφυρας, η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής καθώς προσφέρει μια γραφική θέα στο κάστρο Neuschwanstein – που λέγεται ότι ήταν η έμπνευση για το κάστρο «Σταχτοπούτα» της Disney.

Διαβάστε επίσης:

Salt Bae: Έκλεισε το μαγαζί του στη Νέα Υόρκη

Φόβοι για την πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί

Η Ιδρύτρια της PETA θέλει να γίνει τσάντα … μετά θάνατον – Επιθυμεί να δωρίσει το δέρμα της στην Hermès

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:40