search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:45
MENU CLOSE

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πήρα κατά λάθος το χάπι του σκύλου μου» (Video)

16.06.2023 14:55
mpessy-argyraki-new (2)

Στην επέμβαση που έκανε η κόρη της για αφαίρεση χοληδόχου κύστης μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη, επισημαίνοντας ότι όλα πήγαν καλά, καθώς ούτως ή άλλως, πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η τραγουδίστρια αποκάλυψε στη συνέχεια ότι έχει πάρει κατά λάθος χάπι που προοριζόταν για τον σκύλο της.

«Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, η επέμβαση στη χολή είναι πλέον, υπόθεση ρουτίνας. Βέβαια, κάθε νάρκωση έχει την επικινδυνότητά της και πάντα έχεις μια αγωνία. Όλα πήγαν τέλεια. Ηρέμησε, ησύχασε, γιατί είχε φρικτούς πόνους», είπε και πρόσθεσε:

«Πήρα κατά λάθος το χάπι του σκύλου μου. Δεν έπαθα τίποτα. Μου έφερε μια υπερδιέγερση. Όλοι μπορούμε να το πάθουμε. Από τον φόβο μου μη με επηρεάσει, είχα μια νευρικότητα. Οι παλμοί μου ανέβηκαν 75».

Διαβάστε επίσης:

Άρης Σοϊλέδης: «Έβαλα μαλλιά και έχω κάνει μπότοξ» (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είναι εύκολο να είσαι μόνη σου, ζηλεύω τις φίλες μου που παντρεύτηκαν»

Κιμ Κατράλ: «Άργησα πολύ να ανακαλύψω τη σεξουαλικότητά μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:43