search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:29
MENU CLOSE

Χαβάη: Καρχαρίας τίγρης επιτέθηκε σε συνεργείο του Netflix

18.06.2023 12:35
karxarias

…«Τα σαγόνια του καρχαρία» είδε συνεργείο του Netflix που γύριζε ντοκιμαντέρ στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού βόρεια της Χαβάης.

Τα μέλη του συνεργείου, που τραβούσαν πλάνα από την παρθενική πτήση ενός άλμπατρος Laysan για το «Our Planet II» του David Attenborough, περιέγραψαν την τρομακτική σκηνή στο RadioTimes.com.

«Το νερό είχε πάρει το σχήμα του “v” και αυτός ο καρχαρίας “τίγρης” πήδηξε στη βάρκα και την δάγκωσε. Έκανε τεράστιες τρύπες σε αυτό. Όλο το σκάφος εξερράγη», είπε ένας εκ των εργαζόμενων.

«Προσπαθούσαμε να ξεφύγουμε. Ήταν φρικιαστικό. Ήταν ο δεύτερος καρχαρίας εκείνη την ημέρα που μας επιτέθηκε». Ο σκηνοθέτης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά των καρχαριών «εξαιρετικά ασυνήθιστη».

Όπως λένε, απείχαν μόλις μισό μίλι από τη στεριά και έφτασαν με ασφάλεια στην ξηρά, αλλά αργότερα έστειλαν μια μικρή λαστιχένια λέμβο, η οποία επίσης δέχτηκε επίθεση και χτυπήθηκε ο κινητήρας της, αυτή τη φορά από γιγάντιες τριβάλιες, ψάρια που μπορεί να ζυγίζουν έως και 60 κιλά.

Ο παραγωγός της σειράς Huw Cordey είπε στη Sun, «ήταν σαν κάτι σαν την ταινία “Τα σαγόνια του καρχαρία (Jaws)”».

Διαβάστε επίσης:

Φιλιππίνες: Αίσιο τέλος για τους 120 επιβάτες του πλοίου που έπιασε φωτιά

ΗΠΑ: 5 τραυματίες από πυροβολισμούς σε συναυλία στην Ουάσιγκτον

Ελβετία: «Την πιστεύω» – Διαδήλωση πριν από τη συναυλία των Rammstein

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:29