search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:36
MENU CLOSE

Τουρκία: Εκτέλεσε στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγο και τον πεθερό του – Σοκαριστικό βίντεο

19.06.2023 12:01
tourkia_diploegklima

Σοκ στην Τουρκία, από το διπλό έγκλημα με δράστη τον 25χρονο Μερσάν Κοσέ, ο οποίος σκότωσε στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγό του και τον πατέρα της.

Μάλιστα, το φονικό κατεγράφη και από κάμερα κινητού τηλεφώνου. Στο βίντεο φαίνεται ο 25χρονος να έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του μπροστά στο όχημα που οδηγούσε η πρώην σύζυγός του, Μπίλγκε Κάγια και να παλεύει με τον πατέρα της, ο οποίος προσπαθεί να του πάρει από τα χέρια το καλάσνικοφ που κρατούσε.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/06), ο 25χρονος φαίνεται να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο που βρισκόταν η πρώην σύζυγός του, ενώ, δευτερόλεπτα αργότερα καταφέρνει να στρέψει την κάνη στο κορμί του πρώην πεθερού του και να τον πυροβολεί εξ επαφής, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει αναίσθητος στον δρόμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Στη συνέχεια, ο 25χρονος δράστης φαίνεται να κινείται προς το αυτοκίνητο και να πυροβολεί εκ νέου την πρώην σύζυγό του. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το διπλό έγκλημα έγινε λίγη ώρα μετά την υπογραφή της δικαστικής απόφασης που έδινε στη γυναίκα την επιμέλεια του 4 μηνών παιδιού που είχε αποκτήσει με τον 25χρονο.

Πατέρας και κόρη άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν βαρύτατα τραυματισμένοι, με τον 25χρονο να εγκαταλείπει τη σκηνή του φονικού. Μετά το ανθρωποκυνηγητό από την τουρκική αστυνομία, ο 25χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για δύο δολοφονίες.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν, φωτογραφίες του 25χρονου δράστη να ποζάρει με ένα όπλο, το οποίο ενδεχομένως να ήταν αυτό που χρησιμοποίησε στη διπλή δολοφονία.

Διαβάστε επίσης:

Φράγμα Καχόβκα: Ρωσικό «όχι» στον ΟΗΕ για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς

Πέθανε ο εγγονός του Τρότσκι, ο τελευταίος αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του (photos)

Βολιβία: Ποδοπάτημα σε συναυλία – Νεκρή μία έφηβη – Επτά τραυματίες (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32