search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Έγκλημα στην Ηλεία: Τον δολοφόνησε γιατί μπήκαν τα γίδια στο χωράφι του – «Δε φταίω, σκότωσέ με» (Videos)

20.06.2023 16:28
ilieia-new

Στυγερό έγκλημα με θύμα έναν 51χρονο και δράστη έναν 82χρονο, διαπράχθηκε σε αγροτική περιοχή, στην Αγία Τριάδα Ηλείας.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετικό όπλο. Ο 82χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου όπου και ανακρίνεται.

Τα αίτια εξετάζονται, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για τη δολοφονία ήταν η βόσκηση ζώων που ανήκαν στο θύμα σε περιοχή που ο δράστης διεκδικούσε.

Μπήκαν τα γίδια στο χωράφι του

Πιο συγκεκριμένα, ο 82χρονος πυροβόλησε πισώπλατα και σκότωσε τον 51χρονο συγχωριανό του, γιατί… μπήκαν τα γίδια του στο χωράφι του.

Ο 51χρονος βρισκόταν εκεί προκειμένου να μεταφέρει το γάλα που είχε αρμέξει από το κοπάδι του μαζί με τον αδερφό του. Τότε, ο 82χρονος λογομάχησε με το θύμα, γιατί για λίγο τα ζώα του πέρασαν στην δική του έκταση.

Σύμφωνα με το ilialive, το κλίμα ήταν ήρεμο και ζήτησε συγγνώμη από τον ηλικιωμένο και μάλιστα όταν τον είδε να κρατάει το όπλο του, φέρεται να είπε: «Τι να κάνω τώρα, δε φταίω εγώ γι’ αυτό σκότωσέ με».

Τη στιγμή όμως που απομακρύνθηκε, ο 82χρονος φέρεται να τον πυροβόλησε πισώπλατα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο αδερφός του θύματος, που ήταν παρών, προσπάθησε μάταια να αποτρέψει το κακό και μόλις έστρεψε ο ηλικιωμένος το όπλο και προς την δική του κατεύθυνση, κατάφερε να το αρπάξει και να τον αφοπλίσει.

Διαβάστε επίσης:

Κως: Στο κινητό, στο DNA και στις εξετάσεις αναζητούν απαντήσεις για τον δολοφόνο της Αναστάζια – Εκτός κάδρου ο σύντροφός της

Εκλογές 2023: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια από 23 έως 26 Ιουνίου

Πάτρα: Τουλάχιστον 9 ώρες νεκρή ήταν η 39χρονη μητέρα – Η ιατροδικαστική εξέταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:42