search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:18
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι ακούγονται για την θέση του Προέδρου της Βουλής 

20.06.2023 06:30
vouli_proedreio_new

Με τον αέρα της 21ης Μαΐου αλλά και τις δημοσκοπήσεις που δίνουν και άλλο αέρα στα πανιά της Νέας Δημοκρατίας οδηγούνται στις εκλογές της Κυριακής στην Πειραιώς. 

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως εκτός από την υπουργοποίηση «γαλάζιων» στελεχών, στο οποίο αναφέρθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη του συνέντευξη έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις για το Προεδρείο της Βουλής αλλά και τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους. 

Το topontiki.gr είχε γράψει στις 23 Μαΐου πως το όνομα του Νίκου Δένδια ακούγεται έντονα για την θέση του 3ου Πολιτειακού παράγοντα της χώρας. Η πληροφορία αυτή διακινείται από «γαλάζιους», με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών πάντως να δηλώνει άγνοια στους συνομιλητές του. Εκτός του Νίκου Δένδια τελευταία κυκλοφορεί και η πληροφορία πως ο επόμενος πρόεδρος της Βουλής μπορεί να είναι ο Καρδιτσιώτης βουλευτής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας

Πολλοί «γαλάζιοι» όμως δεν αποκλείουν και την παραμονή του Κωνσταντίνου Τασούλα στη θέση, κάτι που όπως λένε έχει κάνει και το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν με τον Απόστολο Κακλαμάνη. Να ξεκαθαρίσουμε το εξής: και τα τρία ονόματα διακινούνται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Κυριακή… κοντή γιορτή.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσίπρας και η αντίφαση για την 8κομματική Βουλή

Ντιμπέιτ μέσω… διακαναλικής και Ιωαννίνων

Και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15