search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:51
MENU CLOSE

Οι πρώην «ΠΑΣΟΚοι» που ακούγονται για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Όλα τα ονόματα

22.06.2023 06:30
ypourgiko

Με την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να μην αμφισβητείται σχεδόν από κανέναν έχει ήδη ανοίξει η συζήτηση για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις επιλογές του.

Μέσα σε αυτά υπάρχουν και πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ, για τα οποία έχουν γραφτεί ή ακουστεί πως είναι στις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη κυβέρνησή του.

Άννα Διαμαντοπούλου: Για την πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του «Δικτύου» έχουν γραφτεί πολλά εδώ και καιρό. Η ίδια έχει στηρίξει με παρεμβάσεις της τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ ήταν πρόταση του πρώην Πρωθυπουργού για την θέση του επικεφαλής στον ΟΟΣΑ.

Γιώργος Φλωρίδης: Ρεπορτάζ σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τον θέλουν κοντά στην επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μάλιστα γράφτηκε ότι είναι υποψήφιος για το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο ίδιος πάντως είναι κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στηρίζοντας τον πολλές φορές με τις δημόσιες παρεμβάσεις του.

Γιάννης Μανιάτης: Για πολλούς είναι ο «γκουρού» των ενεργειακών. Τον ήθελαν κοντά σε μία υπουργοποίηση και κατά τη διάρκεια της πρώτης τετραετίας Μητσοτάκη. Τελικά τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Δημοσιεύματα τον θέλουν πάλι στο Υπουργείο που γνωρίζει καλά.

Ως «πρώην» ΠΑΣΟΚοι αλλά πλέον «ΝεοΔημοκράτες» λογίζονται και οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Λίνα Μενδώνη, Θεόδωρος Λιβάνιος.

Υ.Γ: Μιας και γράφουμε για την επόμενη κυβέρνηση, πληροφορίες θέλουν την Γραμματεία Ενημέρωσης να εντάσσεται στο Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ το χαρτοφυλάκιο θα το έχει Αναπληρωτής Υπουργός, ο οποίος θα είναι σε διασύνδεση με το Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης:

Εξαγγελίες ΝΔ: Δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα Σταθερότητας, αλλά είναι σαν να… υπάρχουν

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο καφές με Ρέμο-Τσαπατάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (photos/video)

ΠΑΣΟΚ: Τι ισχύει με το «Καλημέρα Ήλιε» και το εξώδικο της Μυρσίνης Λοΐζου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:51