search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 21:50
MENU CLOSE

Κως: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο βασικό ύποπτο

22.06.2023 15:02
kos dioxi 32xronos- new

Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε πριν από λίγο από την Εισαγγελία της Κω στον 32χρονο βασικό ύποπτο από το Μπαγκλαντές για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Ο 32χρονος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής, για την αρπαγή της 27χρονης, πράξη την οποία ο ίδιος είχε αρνηθεί.

Νέο βίντεο με την 27χρονη και τον 32χρονο

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους βίντεο που δείχνει τον 32χρονο προφυλακισθέντα για την αρπαγή της κοπέλας, να βγαίνει από το σπίτι του μαζί με το θύμα.

Κάτι αντίστοιχο είχε αναφέρει και ο συγκάτοικός του 32χρονου ο οποίος δήλωσε ότι άκουσε μετά τις 23:00 να φεύγουν και οι δύο μαζί με τη μοτοσικλέτα, κάτι όμως που μέχρι σήμερα δεν είχε διαπιστωθεί από τις κάμερες ασφαλείας του απέναντι σπιτιού που τους είχε «πιάσει» κατά την είσοδό τους.

Η ώρα του βίντεο φαίνεται ότι αποκλείει το ενδεχόμενο το έγκλημα να έγινε στο σπίτι, αλλά διαπράχθηκε σε εξωτερικό χώρο, πιθανόν στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

Ο προφυλακισμένος για την αρπαγή της κοπέλας είχε επίσης υποστηρίξει ότι έφυγαν μαζί από το σπίτι με το μηχανάκι του, και ότι στη συνέχεια την άφησε σε κεντρικό σημείο, κοντά σε γνωστό ψητοπωλείο προκειμένου να συναντηθεί με τον φίλο της.

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα DNA προκειμένου να αποκαλυφθεί η «ταυτότητα» του δολοφόνου της κοπέλας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μανώλας από την Ψέριμο που έγινε καρτ ποστάλ και διαφήμισε παντού την Ελλάδα

Φωτιά στην Αρτέμιδα: Λήξη συναγερμού – Οριοθετήθηκε το πύρινο μέτωπο

Έγκλημα στην Κω: Νέο βίντεο δείχνει την Αναστάζια και τον 32χρονο να φεύγουν μαζί από το σπίτι του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 21:50