search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:58
MENU CLOSE

Κως: Προσωρινά κρατούμενος ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια

21.06.2023 16:54
egklima-kos-new

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της. Τώρα φέρεται να υποστήριξε, ότι πήγε μεν με την κοπέλα στο σπίτι του, όμως την επέστρεψε στο μίνι μάρκετ για να συναντήσει τον σύντροφό της.

Η υπόθεση παίρνει τελείως νέα τροπή, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο 32χρονος είπε πως πήρε την κοπέλα από το μίνι μάρκετ και τη μετέφερε στο σπίτι του επειδή -όπως υποστήριξε- η Αναστάζια ήθελε να πάει τουαλέτα. Κάθισαν στο σπίτι, ήπιαν κάποιες μπίρες, στη συνέχεια την επέστρεψε στο μίνι μάρκετ και από εκεί την πήρε ο σύντροφός της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Μίνι καύσωνας: Οι 6 πιο ζεστές περιοχές – Η πρόγνωση για την Αττική

Εκλογές 2023: Δωρεάν η διέλευση από τα διόδια – Από πότε θα ισχύει

Εισηγήτρια ΟΗΕ για ναυάγιο στην Πύλο: Προϊόν πολιτικών αποφάσεων – Το Λιμενικό έπρεπε να επέμβει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20