search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:26
MENU CLOSE

Κως: Και η μητέρα της Αναστάζια «αθωώνει» τον σύντροφό της – Τι είπε στον ανακριτή ο 32χρονος βασικός ύποπτος

21.06.2023 15:23
kos new

Πεπεισμένη ότι ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της εμφανίζεται η μητέρα της κοπέλας.

Με ανάρτησή της στην Πολωνική σελίδα “POLACY W GRECJI” στο Facebook τονίζει ότι θεωρεί πως ο νεαρός άνδρας δεν έχει καμία σχέση με την τραγική υπόθεση και ρίχνει ευθύνες στους αστυνομικούς που άργησαν τις έρευνες.


«Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» ξεκινάει στην ανάρτηση της και προσθέτει τους λόγους για τους οποίους έχει καταλήξει στην απόφαση αυτή, καθώς και για την ευθύνη που φέρουν οι αστυνομικοί του νησιού, που όπως λέει υποτίμησαν την υπόθεση.



«Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωι. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος φίλος της Αναστάζια επέστρεψε στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της κοπέλας μετά τις νέες καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς καθώς ζητήθηκαν διευκρινίσεις για ορισμένα μηνύματα που ανακτήθηκαν από το κινητό της κοπέλας από την Πολωνία.

Στον ανακριτή ο 32χρονος – Άλλαξε την κατάθεσή του, τι υποστηρίζει τώρα

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και άλλαξε την αρχική του κατάθεση, υποστηρίζοντας τώρα ότι πήγε μεν με την κοπέλα στο σπίτι του, όμως την επέστρεψε στο μίνι μάρκετ για να συναντήσει τον σύντροφό της.

Η υπόθεση παίρνει τελείως νέα τροπή, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο 32χρονος είπε πως πήρε την κοπέλα από το μίνι μάρκετ και τη μετέφερε στο σπίτι του επειδή -όπως υποστήριξε- η Αναστάζια ήθελε να πάει τουαλέτα. Κάθισαν στο σπίτι, ήπιαν κάποιες μπίρες, στη συνέχεια την επέστρεψε στο μίνι μάρκετ και από εκεί την πήρε ο σύντροφός της.

Μάλιστα, ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει και στο γιατί ο συγκάτοικός του είπε στις Αρχές ότι η 27χρονη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους. Όπως επιχείρησε να εξηγήσει ο 32χρονος, ο συγκάτοικός του κοιμόταν εκείνη την ώρα και δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της Αναστάζια στον χώρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA η Πολωνή πιθανότατα να μην δολοφονήθηκε σε εξωτερικό χώρο, αλλά σε σπίτι. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ ανέφερε πως το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια βρέθηκε σε χωράφι, όμως η άτυχη κοπέλα είναι πιθανόν να δολοφονήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και στη συνέχεια ο δολοφόνος την μετέφερε εκεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και η εμπλοκή δεύτερου προσώπου.

 «Η καρδιά μου αιμορραγεί»

Στο μεταξύ, στην Πολωνία επέστρεψε ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, ο οποίος κλήθηκε αρκετές φορές για κατάθεση στις αρχές μετά τον εντοπισμό της σορού της κοπέλας.

Σε δηλώσεις του που εξασφάλισε η εκπομπή Το Πρωινό του AΝΤ1, υποστηρίζει ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν, τη χαρακτηρίζει ως το άλλο του μισό και πως τώρα η ζωή του πήγε στην κόλαση και η καρδιά του αιμορραγεί…

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρετούμε, να αποκτήσουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρά χρόνια και είχαμε πάρα πολύ καλή ζωή μαζί. Ητάν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε στη ζωή μου και το άλλο μου μισό. Τώρα απλά η καρδιά μου αμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση…».

Διαβάστε επίσης:

Αταλάντη: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο μετά από σύγκρουση με τεράστιο αγριογούρουνο (Photo)

Ηράκλειο: Χτυπούσε τη σύντροφό του με κινητικά προβλήματα ενώ εκείνη οδηγούσε

Bρετανίδα κωπηλάτισσα ξεκινά για τον γύρο του κόσμου με σκάφος – «Οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι» (Photos)  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:26