search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 11:27
MENU CLOSE

Η τηλεθέαση θέλει την… ελιά της

23.06.2023 19:24
i_gi_tis_elias
Screenshot Mega

Πρώτη σε τηλεθέαση και την Πέμπτη ήταν η σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega, αλλά με απόδοση οριακά κάτω του 10%. Ο υδράργυρος ανεβαίνει και η τηλεθέαση… κατεβαίνει.

Το κυνήγι που ρίχνει ο «Σασμός», για να πιάσει σε τηλεθέαση τη σειρά του Mega και να την εκτοπίσει για να ξαναβρεθεί πρώτος, συνεχίστηκε και χθες αλλά η σειρά του Alpha δεν κατάφερε να μειώσει την απόσταση. 

Κέρδισε έδαφος η σειρά «Μαύρο ρόδο» αλλά σε έκταση τέτοια που να μην προκαλέσει ανατροπή. Η σειρά του Mega διατηρήθηκε τρίτη σε προτιμήσεις.

Σχεδόν μία ποσοστιαία μονάδα πρόσθεσε στην τηλεθέαση που είχε καταφέρει την Τετάρτη, η σειρά «Έρωτας φυγάς» την Πέμπτη και αναδείχθηκε στο πέμπτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας. Στην έκτη θέση το «Live news» του Mega και ένα σκαλοπάτι πιο κάτω το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» αλλά με πεσμένη τηλεθέαση λόγω καλοκαιρινών συνθηκών. Απόδειξη σε ότι αφορά στη σταδιακή μεταβολή των τηλεοπτικών συνηθειών είναι και το πλασάρισμα στην δεκάδα προγραμμάτων με τηλεθέαση κάτω του 4%.

Διαβάστε επίσης:

«Μονοκρατορία» στην τηλεθέαση από το Mega

Διαφορετικές πορείες τραβούν ΑΝΤ1 και Barking Well Media

«Οι Πανθέοι»: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των γυρισμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 11:27