search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Διαψεύδει η Ρωσία τις φήμες ότι ο Πούτιν έφυγε από τη Μόσχα

24.06.2023 15:26
PUTIN

Διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τον Βλαντίμιρ Πούτιν να έχει φύγει από τη Μόσχα, ο εκπρόσωπός του ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εργάζεται στο Κρεμλίνο, δήλωσε ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

«Ο πρόεδρος εργάζεται στο Κρεμλίνο», διαβεβαίωσε ο Πεσκόφ, διαψεύδοντας φήμες που διακινούνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο ρώσος πρόεδρος έφυγε από τη Μόσχα λόγω της ανταρσίας της Wagner.

Ο Πούτιν, σε διάγγελμά του νωρίτερα σήμερα, τόνισε πως οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του μάχονται για τη ζωή και την ασφάλεια του ρωσικού λαού.

Ο Μεντβέντεφ καλεί σε συσπείρωση γύρω από τον Πούτιν

Στο μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάλεσε σήμερα τους Ρώσους να συσπειρωθούν γύρω από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν εν μέσω της ένοπλης ανταρσίας από την μισθοφορική οργάνωση Wagner.

Να υποστηριχθεί ο Πούτιν ζήτησαν, επίσης, οι πρόεδροι των δύο σωμάτων του ρωσικού κοινοβουλίου.

«Οι βουλευτές της Δούμα υποστηρίζουν την συσπείρωση των δυνάμεων και υποστηρίζουν τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Telegram ο πρόεδρος της κάτω βουλής Βιάτσεσλαβ Βολόντιν.

«Η ισχύς της Ρωσίας βρίσκεται στην ενότητα και στην ιστορική μας έλλειψη ανοχής στις προδοσίες και τις προκλήσεις», υπογράμμισε παράλληλα η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) Βαλεντίνα Ματβιένκο.

Διαβάστε επίσης:

Ανάλυση ΒΒC: Πώς έγινε ο Πριγκόζιν από σύμμαχος επαναστάτης

Ζελένσκι: «Η αδυναμία της Ρωσίας είναι προφανής»

Ρωσία: Κόλαση πυρκαγιάς σε δεξαμενή πετρελαίου στη Βορονέζ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:41