search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:35
MENU CLOSE

Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αιγιαλεία – Χαλάζι στα Καλάβρυτα (Video)

25.06.2023 17:44
axaia

Tους μετεωρολόγους βάλθηκε να επιβεβαιώσει ο καιρός στην ορεινή Αχαΐας.

Στην Αιγιαλεία οι έντονες βροχοπτώσεις και το χαλάζι «χτύπησαν» πολλά χωριά της περιοχής και προκάλεσαν ζημιές. Τέντες ξηλώθηκαν, ενώ κεραμοσκεπές υπέστησαν φθορές. 

Δηλωτικό είναι το βίντεο κατοίκου της περιοχής, που λέει σαστισμένος: «Ήρθε το τέλος μας, τελειώσαμε… Δεν ματάγινεΔεν ματάγινε τέτοιο κακό».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο χωριό Ελαιώνας κόπηκε το ρεύμα, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στην Κλειτορία Καλαβρύτων.

Έχει κληθεί πυροσβεστική και αστυνομία σε αρκετές περιπτώσεις. Από τις κατολισθήσεις έχει κοπεί σε τρία σημεία ο επαρχιακός δρόμος Πούντας – Καλαβρύτων.

Συνεργεία της Περιφέρειας σπεύδουν στα σημεία.

«Τέτοια φαινόμενα ούτε τον χειμώνα» 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα tempo24news, για την κακοκαιρία και τα προβλήματα στην Πούντας Καλαβρύτων, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, είπε: «Αναθέσαμε ήδη σε συνεργαζόμενους εργολάβους να ανοίξουν τους δρόμους από κατολισθήσεις στην Ζαρούχλα και Πούντα Καλαβρύτων. Η εντολή είναι για άμεση παρέμβαση. Φαινόμενα που δεν τα είχαμε ούτε τον χειμώνα».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Παλαιοχώρι Κέρκυρας

Αχαΐα: Ψηφοφόρος πήγε κόλλυβα σε δικαστική αντιπρόσωπο

Εκλογές 2023: Ο κόσμος «ψήφισε»…ήλιο και θαλασσα (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:35