search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:21
MENU CLOSE

Ο Φλωρίδης, η Διαμαντοπούλου και η επόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη

25.06.2023 19:00
DIAMANTOPOULOU FLORIDIS

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου και Γιώργο Φλωρίδη να παίρνουν θέση στην επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι δυο τους έχουν στηρίξει με τις παρεμβάσεις τους την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε πολλές φάσεις της πορείας της. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν υποψήφια για την ηγεσία του ΟΟΣΑ μετά και την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό πάντως που έχει ενδιαφέρον είναι πως Διαμαντοπούλου και Φλωρίδης είχαν δημιουργήσει την πολιτική πρωτοβουλία «Ώρα Αποφάσεων – Για ένα προοδευτικό κίνημα». Τότε μάλιστα ήταν μαζί τους και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλέον Γιάννης Ραγκούσης. Η «Ώρα αποφάσεων» ήταν ένα βήμα τη διαμόρφωση ενός «νέου και ενιαίου προοδευτικού κόμματος».

Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πάντως είναι ότι, αν και η Διαμαντοπούλου είχε δεχθεί πρόταση να είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Μαΐου, τελικά δεν ήταν.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Βελόπουλος: Μπήκε σε λάθος εκλογικό τμήμα

Χανιά: Η Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε μαζί με το Ντοράκι – «Με βοηθάει να ψηφίσω» (video)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επεισόδιο με πλακάτ την ώρα που έκανε δηλώσεις (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:20