search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:56
MENU CLOSE

Βρετανία: Αερόστατο πήρε φωτιά στον αέρα – Νεκρός ο χειριστής

25.06.2023 16:32
AEROSTATO_new

Ένας άνδρας σκοτώθηκε στη Βρετανία όταν το αερόστατο στο οποίο βρισκόταν έσκασε στον αέρα και πήρε φωτιά πριν πέσει στο έδαφος, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το αερόστατο έπεσε σε δέντρα στην οδό Holt Fleet Road, κοντά στο Ombersley Court του Worcester, γύρω στις 6.20 π.μ. (τοπική ώρα, 8.20 ώρα Ελλάδος).

Σε δήλωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι : «Στις 6.20 π.μ. σήμερα το πρωί (25 Ιουνίου) η αστυνομία έλαβε μια κλήση ότι ένα αερόστατο ξεφούσκωσε κι έπεσε στο έδαφος κοντά στον A449 στο Ombersley».

Πυροσβέστες, νοσοκόμοι και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τον άνδρα που ήταν στο αερόστατο, ο οποιός έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, εμφανίστηκε μια λάμψη στον ουρανό και έπειτα το αερόστατο μετατράπηκε σε «πύρινη μπάλα». «Ακούστηκαν κραυγές και μετά… σιωπή», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για να παρακολουθήσουν το πρώτο φεστιβάλ με αερόστατα της πόλης Worcester.

«Καλέσαμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δυσκολευτήκαμε να επικοινωνήσουμε καθώς ο αριθμός έκτακτης ανάγκης δεν λειτουργούσε. Τελικά, καταφέραμε και τους ειδοποιήσαμε αλλά έτσι και αλλιώς ήταν πολύ ψηλά για να επιβιώσει κάποιος. Ήταν τρομερό αυτό που είδαμε», σημείωσε ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στον τόπο του δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Κασιάνοφ: «Η αρχή του τέλους του Πούτιν – Κάπου στην ζούγκλα θα κρυφτεί ο Πριγκόζιν»

Βλαντίμιρ Πούτιν: Το πρώτο μήνυμά του μετά την ανταρσία Wagner

Σουηδία: Ένας νεκρός στο δυστύχημα με τρενάκι σε λούνα παρκ (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:39