search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:28
MENU CLOSE

Σουηδία: Ένας νεκρός στο δυστύχημα με τρενάκι σε λούνα παρκ (photos/video)

25.06.2023 15:12
trenaki_souidia

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε ένα δυστύχημα, με ένα τρενάκι του λουνα παρκ σε πάρκο αναψυχής στην σουηδική πρωτεύουσα Στοκχόλμη.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο που το τρενάκι εκτροχιάστηκε, ούτε και για την κατάσταση των τραυματιών. Το πάρκο εκκενώθηκε ώστε να προχωρήσει η επιχείρηση διάσωσης.

Αρχικά, είχε αναφερθεί πως οι τραυματίες ήταν δύο, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως υπήρχαν τουλάχιστον τέσσερις εγκλωβισμένοι, με τους διασώστες να προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν.

Μάρτυρας ανέφερε πως είδε δύο ανθρώπους να πέφτουν από το τρενάκι κι άλλος ένας να ακολουθεί, ωστόσο κατάφερε και πιάστηκε από ένα δοκάρι.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, το συγκεκριμένο τρενάκι μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα, η συνολική διαδρομή που καλύπτει είναι 800 μέτρα και το μέγιστο ύψος στο οποίο φτάνει είναι 30 μέτρα.

Διαβάστε επίσης:

Μόναχο: 27χρονη επιβάτιδα γδύθηκε σε αεροπλάνο της Lufthansa και δάγκωσε αστυνομικό

Διεθνή ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ γνώριζαν για την ανταρσία – Βραχυπρόθεσμη η συμφωνία

Σουηδία: Ατύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ, αρκετοί τραυματίες (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:28