search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:23
MENU CLOSE

Σοφία Ζαχαράκη: Η απάντηση στον Τζήμερο για το «άγαμη και άτεκνη» (video)

28.06.2023 09:44
zaxaraki_new

Η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη φτάνοντας το πρωί στο νέο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, απάντησε στον Θάνο Τζήμερο που τη χαρακτήρισε «άγαμη και άτεκνη» με ανάρτησή του στα social media, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της.

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν» ανέφερε.

«Σίγουρα πάντως η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές», συμπλήρωσε η Σοφία Ζαχαράκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος σχολιάζοντας τη νέα κυβέρνηση έγραψε στο Twitter μεταξύ άλλων: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής άγαμη άτεκνη για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Λίγο αργότερα, μετά τις αντιδράσεις επανήλθε με ανάρτηση στο Facebook στην οποία έλεγε ότι η Σοφία Ζαχαρακη του είναι συμπαθής και ότι «το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό». Ωστόσο όπως πρόσθεσε «Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας».

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Πώς «έγινε» Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Παπαστεργίου

Ένας πρώην γραμματέας του… ΠΑΣΟΚ για να «σώσει» την υγεία

Το καρφί Πολάκη σε Μπίστη για την απλή αναλογική 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:23