search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Μόνικα Μπελούτσι: Αποκάλυψε με ποιον κοιμάται τα βράδια! (Photos)

29.06.2023 12:52
bellucci-new

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και πολλοί θα … αναστενάξουν βαριά μαθαίνοντας τα νέα. Αλλά η Μόνικα Μπελούτσι παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένη με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον και προφανώς όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να … περιμένουν στην ουρά…

Ύστερα από φήμες μηνών η Ιταλίδα σταρ επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με τον σκηνοθέτη του “Beetlejuice” .

«Τι να πω. Είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνδρα. Είναι από τις συναντήσεις που συμβαίνουν σπάνια στη ζωή… τον γνωρίζω, τον αγαπώ και τώρα θα μάθω και τον σκηνοθέτη- άλλη μια περιπέτεια αρχίζει» δήλωσε η Μόνικα Μπελούτσι σε συνέντευξη στην γαλλική έκδοση του Elle.

«Αγαπώ τον Τιμ. Και τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον», πρόσθεσε η Μπελούτσι.

Η 58χρονη πρωταγωνίστρια του “Matrix Reloaded” θα έχει κεντρικό ρόλο και στην ταινία n “Beetlejuice 2,” με σκηνοθέτη τον 64χρονο Τιμ Μπάρτον.

«Μου αρέσει αυτός ο ονειρεμένος κόσμος όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, όπως κι εμείς μπορούμε να κάνουμε λαμπερά τα πιο σκοτεινά κομμάτια μας με την συγχώρεση», είπε η Μόνικα Μπελούτσι, αναφερόμενη στην καινούρια ταινία. «Οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι αυτό το θέμα», πρόσθεσε.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον είχαν φιλική σχέση για πάνω από 15 χρόνια, αλλά οι φήμες ότι πλέον είχαν γίνει ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν μετά την εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λυών, τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το Paris Match ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός είχαν γνωριστεί το 2006, στη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών, αλλά «ήρθαν πιο κοντά» στα παρασκήνια του Φεστιβάλ της Λυών.

Διαβάστε επίσης:

Πιτ Ντέιβιντσον: Σε κέντρο αποτοξίνωσης εισήχθη ο κωμικός ηθοποιός

Καλομοίρα: «Κατηγόρησε το παιδί μου που είχε θέμα και τσακώθηκα» (Video)

Τζόυς Ευείδη: «Η αλήθεια είναι έχει έρθει ένας επιχειρηματίας με μονόπετρο αλλά δεν του “έκατσα”» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:00