search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:13
MENU CLOSE

«Μουσικό Κουτί»: Το χθεσινό φινάλε νοηματοδοτεί μια ακόμη σεζόν

29.06.2023 13:36
mousiko_kouti_new

«Μουσικό Κουτί» τέλος. Για φέτος. Η εξαιρετική εκπομπή για το ελληνικό τραγούδι ολοκλήρωσε την φετινή -τρίτη στη σειρά- σεζόν.

Όμως θα έχει και συνέχεια. Από το φθινόπωρο. Αυτό τουλάχιστον έκανε σαφές η Ρένα Μόρφη με ανάρτηση κειμένου μετά φωτογραφίας από το πλατό της εκπομπής με σχεδόν όλους τους συντελεστές, όσοι τελος πάντων χώρεσαν στο «κάδρο», στο Facebook.

«Μόλις ξεκίνησε το τελευταίο μας επεισόδιο για φέτος και άλλο ένα μαγικό ταξίδι μέσα στο μουσικό κουτί ολοκληρώθηκε. Κανείς – μα κανείς – μας δεν περίμενε ότι θα κλείνουμε τρία χρόνια οικογένεια και όσο κι αν ακούγεται κλισέ, η απεριόριστη αγάπη που παίρνουμε από όλους εσάς είναι που μας δίνει την όρεξη και τη δύναμη να συνεχίσουμε και του χρόνου. Εκτός απ αυτήν την αγάπη όμως υπάρχει κι άλλος λόγος…περνάμε πολύ καλά, ρε γαμώτο! Μα κοίτα μας! Όσοι βρίσκονται μέσα στη φώτο κι όσοι άλλοι που δε χώρεσαν ή χάζευαν και δεν βγήκαν είναι το «Μουσικό Κουτί». Ένας να έλειπε τίποτε δε θα ήταν το ίδιο. Ευχαριστούμε. Για όλα. Τα λέμε του χρόνου», έγραψε η Μόρφη ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Στις αρχές του χρόνου είχε προκληθεί αναστάτωση έπειτα από ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου για το «Μουσικό Κουτί» στα ΜΚΔ δίνοντας την αίσθηση ότι η εκπομπή είχε ολοκληρώσει τη διαδρομή της και ότι δεν θα συνέχιζε στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν. Σε διαδοχικά ρεπορτάζ, τότε, κύκλοι της ΕΡΤ στους οποίους είχε απευθυνθεί το topontiki.gr έκαναν σαφές  πως η εκπομπή δεν θα σταματούσε και ότι το πρόγραμμα, είχε μπροστά του έναν ακόμα κύκλο εκπομπών.

Διαβάστε επίσης:

National Geographic: Απέλυσε και τους τελευταίους ρεπόρτερς του – Tέλος και στην έντυπη έκδοση

Alpha: Έτοιμη για την «μάχη» της τηλεθέασης η νέα σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας»

Ένταση μεταξύ Ευαγγελάτου – Πετρόπουλου: Το «γάντι», το κουτσομπολιό και ο εκνευρισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:12