search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:34
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ και Alpha είχαν την ίδια τηλεθέαση την Τετάρτη – Το Mega παρέμεινε πρώτο

29.06.2023 17:07
tile8easi

Αύξησε λίγο ακόμη το μερίδιό του το Mega ενώ ο ΣΚΑΪ έφθασε τον Alpha σε απόδοση και μοιράστηκε τη δεύτερη θέση προτιμήσεων, όπως φαίνεται και από τις μετρήσεις της Nielsen για τις ημερήσιες αποδόσεις των καναλιών.

Στην βελτιωμένη του μεριδίου του σταθμού του Φαλήρου από τη μια μέρα στην άλλη, ρόλο έπαιξαν την Τετάρτη, κυρίως η πρωινή ενημερωτικοψυχαγωγική ζώνη του σταθμού και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, πέραν της απόδοσης του «Survivor all star».

Ο Alpha είχε μικρή μεταβολή στο μερίδιο του και σε αυτή, εκτός από τον «Σασμό» έπαιξαν ρόλο το σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου» αλλά και η απόδοση του επεισοδίου της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

Πιέσεις από τον ανταγωνισμό δέχθηκαν οι ΑΝΤ1 και Star, ενώ οι μεταβολές στα άλλα κανάλια, από την μια ημέρα στην άλλη, ήταν ανεπαίσθητες.

Διαβάστε επίσης:

«Μουσικό Κουτί»: Το χθεσινό φινάλε νοηματοδοτεί μια ακόμη σεζόν

Σασμός – Spoiler: Ο Σταύρος δεν συναινεί στην αναγνώριση πατρότητας του Πετράκη (Videos)

National Geographic: Απέλυσε και τους τελευταίους ρεπόρτερς του – Tέλος και στην έντυπη έκδοση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:34