search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:03
MENU CLOSE

Ο Ντι Κάπριο, η ελληνική κυβέρνηση και η βιοποικιλότητα

01.07.2023 11:02
DICAPRIO

Εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση απέδωσε ο χολιγουντιανός σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο συγχαίροντάς την για τις προσπάθειες όσον αφορά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος είναι μέλος του ΟΗΕ και ασχολείται ενεργά με θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, συνεχάρη την Ελλάδα καθώς είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θέσπισε νόμους για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας περιοχών.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη».

Δείτε την ανάρτησή του: 

Διαβάστε επίσης:

Το ΠΑΣΟΚ, ο Τομά Πικετί και ο ΣΥΡΙΖΑ 

«Καρφιά» Αντώναρου: Σύντομα δεν θα έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Από την οικοδομή στη… Βουλή: Ποιος είναι ο Νίκος Έξαρχος του ΚΚΕ που κερδίζει την έδρα των Ιωαννίνων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:01