search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:44
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Άρχισαν… τα όργανα για τα καλά

03.07.2023 12:04
syriza_koumoundourou

Ο λόγος για την Πολιτική Γραμματεία και όχι για το εσωκομματικό παιχνίδι συσχετισμών.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, τελικώς συνεδρίασε χθες, μία εβδομάδα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα και αφού στο μεταξύ ήρθαν τα πάνω κάτω με την παραίτηση Τσίπρα, οριοθετώντας ένα σημείο εκκίνησης των εσωκομματικών διαδικασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΓ πλέον θα συνεδριάζει πολύ συχνά, και η αμέσως επόμενη σύγκληση του οργάνου θα είναι την ερχόμενη Τετάρτη, με αντικείμενο καταρχάς, την προετοιμασία της Κεντρικής Επιτροπής στις 15 – 16 Ιουλίου, το ποια θέματα θα συζητηθούν, αν θα υπάρξουν και θέματα απολογισμού, πέραν του χρονοδιαγράμματος για εκλογή προέδρου που εισηγείται η ΠΓ, κλπ.

Επιπλέον, το όργανο θα απασχολήσει πλέον επιτακτικά η προετοιμασία για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς, παρά την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του κόμματος, οι υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί έως τα τέλη Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Πώς σχολιάζουν τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε για τους υποψήφιους προέδρους 

Τα… παράπονα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη 

ΣΥΡΙΖΑ: Τι άκουσε ο Πολάκης πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:42