search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:52
MENU CLOSE

Alpha: «Καλύτερα δε γίνεται» για μια ακόμη χρονιά – Ανανεώθηκαν τα συμβόλαια όλων των συντελεστών

04.07.2023 18:24
kalitera de ginetai 889- new

Την ανανέωση των συμβολαίων όλων των συντελεστών της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ανακoίνωσε επίσημα ο Alpha.

Συγκεκριμένα, το κανάλι, αναφερόμενο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού,  τόνισε ότι σημείωσε πρωτιές στη ζώνη προβολής της, σημειώνοντας σταθερά διψήφια νούμερα στην τηλεθέαση τερματίζοντας τη σεζόν με μέσο όρο 18,6%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Alpha

«Η πιο must παρέα του Σαββατοκύριακου συνεχίζει δυναμικά

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις! Κι όταν μιλάμε για το «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha μιλάμε για μια ομάδα η οποία μας κρατάει συντροφιά, όλα τα Σαββατοκύριακα με ό,τι πιο σημαντικό από το χώρο της τέχνης και της ζωής, αλλά και την επικαιρότητα, κρατώντας τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Η ομάδα κρούσης του «Καλύτερα δε γίνεται» συνεχίζει ακάθεκτη και τη νέα σεζόν, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Και για το μήνα Ιούνιο το «Καλύτερα δε γίνεται» τερμάτισε πρώτο με 18,6% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού, με 17,4% με μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 και με 20,7% στο γυναικείο δυναμικό κοινό 18-54.

Η Ναταλία Γερμανού με τη δύναμη της εμπειρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ, κρατά τα ηνία της εκπομπής, την οποία είδαν 1.429.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό, κατά μέσο όρο μέσα στο μήνα».

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά κατά Τζήμερου: «Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος για να γράψεις αυτή τη λέξη» (Video)

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ δέχεται να μετακομίσει στο σπίτι της Καλλιόπης (Videos)

Σία Κοσιώνη: Ανανέωσε στον ΣΚΑΪ για δύο ακόμη χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:51