search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:14
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά κατά Τζήμερου: «Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος για να γράψεις αυτή τη λέξη» (Video)

04.07.2023 16:25
FAIH-TZIMEROS-NEW

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίασαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» την ανάρτηση που έκανε ο Θάνος Τζήμερος για τη Τζώρτζια Κεφαλά.

«Για μένα η ευπρέπεια του ανθρώπου, η καλλιέργεια και το πνεύμα έχει να κάνει με το τι φιλτράρουμε δημόσια και όχι σε μία παρέα. Μπορείς να κάνεις κάποιες σκέψεις που μπορεί να μην είναι και σωστές, εκεί έχεις το πνεύμα και την καλλιέργεια να βάλεις μία φραγή και να πεις ‘έχει ουσία, είναι ουσιαστικό να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το θέμα;’. Εκεί φαίνεται το δικό σου πνεύμα» είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε«Το τι λες δημόσια, χαρακτηρίζει εσένα και το τι άνθρωπος είσαι εσύ και το πόσο καλλιεργημένος είσαι. Δεν είναι μόνο ο Τζήμερος. Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος για να μιλήσεις με μία γυναίκα και να χρησιμοποιήσεις τη λέξη β…ζι. Συγγνώμη κιόλας. Πρέπει να είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος για να σηκώσεις το κινητό και να γράψεις αυτή τη λέξη. Πώς το κάνεις αυτό;».

Διαβάστε επίσης:

Σία Κοσιώνη: Ανανέωσε στον ΣΚΑΪ για δύο ακόμη χρόνια

Netflix: 9 ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που περιμένουμε τον Ιούλιο (videos)

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ δέχεται να μετακομίσει στο σπίτι της Καλλιόπης (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:12