search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:20
MENU CLOSE

«Πρωινό μας»: Πρόωρη αυλαία για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά (Video)

04.07.2023 12:05
skorda-new

Νωρίτερα θα ρίξει «αυλαία» η εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά η οποία θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό στις 7 Ιουλίου και όχι στις 14 του μηνός, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», τα σχέδια άλλαξαν για την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, με το φινάλε να γίνεται μια εβδομάδα νωρίτερα.

«Επειδή από τα στούντιο στα Μελίσσια έβγαιναν στον “αέρα” τρεις εκπομπές, οι “Αταίριαστοι”, το “Καλό Μεσημεράκι” και το “Πρωινό μας” και τώρα έχει μείνει μόνο η τελευταία, θέλησαν να εξοικονομήσουν χρήματα από το budget. Έτσι δεν θα δούμε τους φιναλίστ του Survivor σε κάποια από τις εκπομπές του σταθμού», είπε δημοσιογράφος της εκπομπής του «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη να διερωτάται μήπως το πρόωρο αυτό φινάλε οφείλεται στα συμβόλαια κάποιων συντελεστών της εκπομπής, τα οποία ολοκληρώνονται αύριο, 5 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Στο Open από τον Σκάι ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών Γιάννης Κολοκυθάς

Καινούργιου για τον σερβιτόρο στη Ρόδο: «Εγώ θα ντρεπόμουν – Δέχεστε να παίρνετε το φαγητό έτσι;» (videos)

Λιάγκας για εμφάνιση Μπιμπίλα: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, πας με παπαγάλους στο πουκάμισο στην ορκωμοσία της Βουλής;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38