search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:08
MENU CLOSE

Αγνώριστος ο «Πρύτανης» από τα Ημισκούμπρια – Έχασε 87 κιλά μετά από επέμβαση (Video)

05.07.2023 17:32
pritanis-new

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο μουσικός και πρώην μέλος των «Ημισκούμπρια», Πρύτανης.

Ο «Πρύτανης» εμφανίστηκε πολύ ανανεωμένος και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς έχασε 87 κιλά, ενώ μίλησε και την περίοδο που ήταν στο συγκρότημα.

Αρχικά για το όνομα «Πρύτανης» εξήγησε: «Ήταν το παρατσούκλι που μου έδωσαν λόγω του τρόπου ομιλίας μου. Το είχα πριν ασχοληθώ με τη μουσική. Ασχολούμαι με τα αρώματα από το 2012. Η τότε σύζυγός μου είχε κατάστημα και το ψάχναμε μαζί».

«Έχω αλλάξει εμφανισιακά και δεν καταλαβαίνουν όλοι ποιος είμαι όταν με βλέπουν στο μαγαζί. Έκανα επέμβαση στο στομάχι, είχα φτάσει 180 κιλά και τώρα είμαι στα 93. Έκανα την αλλαγή αυτή γιατί δεν άντεχα τον εαυτό μου» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε: «Ως Ημισκούμπρια είχαμε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά περισσότερο είχε ο Μιθριδάτης. Βγάλαμε χρήματα τότε, ήταν πολλά για τρία φτωχά παιδιά. Σε σύγκριση όμως με αυτά που έπαιρναν οι τραγουδιστές που εμφανίζονταν σε πίστες, ήταν τίποτα. Τα Ημισκούμπρια διαλύθηκαν γιατί υπήρξε ένας τσακωμός και είπαμε να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει για να είναι καλά». 

Διαβάστε επίσης:

Ντέμι Μουρ: Ποζάρει με μαγιό στα 60 της και αποθεώνεται (Video/Photo)

Φινάλε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές (Video)

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στους επικριτές της – «Καμία ντροπή στον δημόσιο θηλασμό» (photo/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:08