search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:53
MENU CLOSE

Φινάλε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές (Video)

05.07.2023 09:01
the2nightshow-new

Το τελευταίο “The 2Night Show” της σεζόν παρουσίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χθες, Τρίτη με λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το παρών σε μια εορταστική εκπομπή για το κλείσιμο της τηλεοπτικής χρονιάς.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θέλησε να πει δυο λόγια για την πορεία του late-night show, κάνοντας λόγο για ένα πείραμα που όπως αποδείχθηκε πέτυχε, ενώ είπε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τηλεοπτικό κοινό.

«Τελευταία εκπομπή σήμερα, μην το ψάχνετε, θέλουμε όλοι να φύγουμε. Μαζέψαμε έτσι κάποιους ανθρώπους, που τους είχαμε στο πρόγραμμα να έρθουν. Θα ξεκινήσουμε με ένα πείραμα, γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής όλο αυτό ήταν ένα πείραμα νυχτερινό μαζί με τα «Καρντάσιανς» πριν από περίπου 10 χρόνια» είπε και πρόσθεσε:

«Ένα πείραμα που απ’ ό,τι φαίνεται βγήκε και θέλουμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ”, γιατί από ένα πείραμα κατέληξε σε τόσα χρόνια εκπομπή. Και πρώτα ο Θεός θα είμαστε και του χρόνου μαζί».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στους επικριτές της – «Καμία ντροπή στον δημόσιο θηλασμό» (photo/video)

Ο Τομ Κρουζ «έκλεισε» τα 61: Το γιόρτασε με πυροτεχνήματα, σέλφι και αυτόγραφα στο Σίδνεϊ

Adele: Η «απειλή» της σε συναυλία – «Αν μου πετάξετε τίποτα θα σας σκοτώσω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:53