search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:37
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στους επικριτές της – «Καμία ντροπή στον δημόσιο θηλασμό» (photo/video)

05.07.2023 08:41
IOANNA-TOUNI

Χαμός αρνητικών σχολίων έγινε με τα stories της Ιωάννας Τούνη που φαίνεται να θηλάζει τον γιο της δημόσια και η ίδια σήμερα δίνει την απάντησή της.

Φυσικά, πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν την Ιωάννα Τούνη, ανάμεσά τους και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, αλλά και η ίδια η Τούνη απάντησε «ξύδι» στους επικριτές της στο Twitter. Στη συνέχεια ανέβασε μια πιο μακροσκελή απάντηση στην οποία απευθύνεται σε όλλες τις μητέρες που θηλάζουν.

Στο πρώτο σκέλος ανέβασε μία φωτογραφία της να ποζάρει στο Μόντε Κάρλο, απολαμβάνοντας μία μακαρονάδα και στο δεύτερο, δημοσίευσε πάλι το βίντεο που θηλάζει το παιδί της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, γράφοντας στη λεζάντα.

«Για τον χαμό που έγινε με το βίντεο αυτό, να πω σε όσους προσβάλλονται ή “ανάβουν” με το πόσο “προκλητική” είναι η εικόνα μιας μαμάς που θηλάζει, να πάνε να ζητήσουν άμεσα βοήθεια. ΜΑΜΑΔΕΣ GO ON κανένα #shaming δεν είναι αποδεκτό στον δημόσιο θηλασμό!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τομ Κρουζ «έκλεισε» τα 61: Το γιόρτασε με πυροτεχνήματα, σέλφι και αυτόγραφα στο Σίδνεϊ

Adele: Η «απειλή» της σε συναυλία – «Αν μου πετάξετε τίποτα θα σας σκοτώσω»

Τρελάθηκε με την έλευση του Μέσι στο Μαϊάμι ο «The Rock»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:37