search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: Οριστικά εκτός OPEN η παρουσιάστρια (Video)

05.07.2023 12:55
mpetty-maggira-new (2)

Οριστικά εκτός OPEN βρίσκεται η Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους συντελεστές του σταθμού, φαίνεται ότι οι δυο πλευρές δεν συμφώνησαν.

Τα ζητήματα που τέθηκαν προς συζήτηση ανάμεσα στην παρουσιάστρια και το κανάλι είχαν να κάνουν τόσο με τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν στην εκπομπή όσο και με την αύξηση του μπάτζετ, ώστε το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να μπει με μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό από τη νέα σεζόν.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος να έρθει ένα “διαζύγιο”, όπως όλα δείχνουν» τόνισε η Φωτεινή Πετρόγιαννη στο Πρωινό.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπέττυ Μαγγίρα αποτελούσε το μήλο της Έριδος ανάμεσα σε OPEN και ΑΝΤ1, τον τελευταίο καιρό, με τις εξελίξεις να αφήνουν, πια, τον δρόμο προς τον σταθμό του Αμαρουσίου ορθάνοικτο για την παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Η Βασιλική πείθει τον Ευθύμη να διαγράψει την ομολογία του Μαθιού (Video)

Daniel Radcliffe: Απαντά στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Harry Potter

Καταγγελία ΠΟΕΣΥ: Δημοσιογράφοι εργάζονται για 30 ευρώ την εβδομάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34