search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Daniel Radcliffe: Απαντά στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Harry Potter

05.07.2023 10:45
HARRY-POTTER

Πολύς λόγος έχει γίνει για το εάν θα επιστρέψει ο Daniel Radcliffe ως Harry Potter στη Σχολή Μαγείας του Χόγκουαρτς. Με τη νέα σειρά που ανακοίνωσε η ΗΒΟ οι φανατικοί του μικρού μάγου έχουν ενθουσιαστεί με μια ενδεχόμενη επιστροφή του Radcliffe.

Σε συνέντευξή του στο ComicBook.com, ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Harry Potter που έρχεται στο Max (πρώην HBO Max). Όταν ρωτήθηκε αν οι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς θα τον απολαύσουν και στην τηλεοπτική σειρά ο ηθοποιός απάντησε ότι οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες.

Προς απογοήτευση των φαν ο Radcliffe δήλωσε:

«Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο και είμαι σίγουρος ότι όποιος το κάνει θα θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα και πιθανότατα δεν θέλει να βρει πώς θα κάνει πέρασμα ο γέρο Harry», είπε στην ιστοσελίδα ο Daniel Radcliffe. «Λοιπόν, σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο».

Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός εξήγησε ότι εύχεται στον ηθοποιό που θα αναλάβει τον ρόλο να έχει «όλη την τύχη του κόσμου», προσθέτοντας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω τη σκυτάλη, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τη δώσω προσωπικά».

Διαβάστε επίσης:

Σινεμά: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας με τις μεγάλες πρεμιέρες (videos)

Παπαδάκης: Ήρθε στο στούντιο της ΕΡΤ ένας κύριος, άφησε ένα μωράκι κι έφυγε 

Καταγγελία ΠΟΕΣΥ: Δημοσιογράφοι εργάζονται για 30 ευρώ την εβδομάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:40