search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:23
MENU CLOSE

«Harry Potter»: Το HBO Max ανακοίνωσε τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς με νέο καστ ηθοποιών (videos)

13.04.2023 11:37
harry-potter_1304_1200-700_new

Το HBO Max ανακοίνωσε και επίσημα τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς «Harry Potter» με νέο καστ ηθοποιών.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της Warner Bros. Discovery στον Τύπο και τους επενδυτές. Έγινε επίσης γνωστό ότι το HBO Max και το Discovery+ θα συνεργαστούν επίσημα σε μια νέα υπηρεσία που θα ονομάζεται Max.

«Σε συνεργασία με την Warner Bros.Television και την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, αυτή η νέα σειρά του Max Original θα βουτήξει βαθιά σε κάθε ένα από τα εμβληματικά βιβλία που οι θαυμαστές απολάμβαναν όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HBO & Max Content, Casey Bloys.

Κάθε σεζόν της τηλεοπτικής σειράς θα βασίζεται σε ένα από τα βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (J. K. Rowling), η οποία θα συμμετέχει και ως εκτελεστική παραγωγός. Σύμφωνα με την Warner Bros. Discovery, η «σειρά δεκαετίας» θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο καστ ηθοποιών.

«Η δέσμευση του Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα διασκευή, η οποία θα φέρει ένα βαθμό βάθους και λεπτομέρειας που μόνο μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας μπορεί να προσφέρει», δήλωσε η Ρόουλινγκ.

Το Max θα αναλάβει την παραγωγή σε συνεργασία με την Brontë Film and TV και τη Warner Bros. Television.

Σύμφωνα με το Variety, εκτός από τα βιβλία γυρίστηκαν οκτώ ταινίες «Harry Potter» με εισπράξεις πάνω από 7,7 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Διαβάστε επίσης:

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Τραγικά τα νέα για τον Λυκούργο – Οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια ότι αργοπεθαίνει

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμφώνησα με τον ΑΝΤ1»

Τηλεθέαση: Ποια προγράμματα στην τηλεόραση κέρδισαν τους τηλεθεατές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:23