search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:28
MENU CLOSE

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Τραγικά τα νέα για τον Λυκούργο – Οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια ότι αργοπεθαίνει

13.04.2023 11:16
lykoyrgos-gitiselias-new

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη Γη της Ελιάς με τη σειρά να κρατά καθηλωμένο το τηλεοπτικό κοινό με τα επεισόδια να γίνονται ολοένα και πιο ανατρεπτικά.

Μετά τη στεναχώρια που πέρασε με τον χωρισμό της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, ο Λυκούργος καταφέρνει να βρει το κέφι του, περνώντας όμορφες στιγμές με τη Χάιδω. Ωστόσο, ένας ξαφνικός πόνος έχει ως αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις, ο γιατρός μεταφέρει τραγικά νέα στα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς ενημερώνει την Ισμήνη και τη Χάιδω ότι ο Λυκούργος είναι βαριά άρρωστος και αργοπεθαίνει.

Σύμφωνα με το περιοδικό «MYTV», η δυσάρεστη είδηση βυθίζει στη θλίψη την Αερόπολη, καθώς είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του χωριού.

Την ίδια ώρα, η Χάιδω και ο Στάθης προσπαθούν να είναι ψύχραιμοι και να του δώσουν κουράγιο, ενώ στο νοσοκομείο εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος, ταράζοντας την Ισμήνη.

Λίγο αργότερα, οι γιατροί πληροφορούν τους συγγενείς ότι ο Λυκούργος για να παραμείνει στη ζωή πρέπει να κάνει μεταμόσχευση ήπατος.

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δώσουν δείγμα για να διαπιστωθεί αν είναι συμβατοί. Ένας από αυτούς είναι και ο Φίλιππος, παρά το γεγονός ότι η Βασιλική φέρνει αντιρρήσεις.

Στο μεταξύ, ο Λυκούργος, συνειδητοποιώντας πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του, αποφασίζει να συντάξει τη διαθήκη του µε μάρτυρα τον Στάθη, ενώ αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή του στους συγγενείς του να γίνουν δότες.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που σπεύδουν να κάνουν τεστ συμβατότητας είναι και η Μαργαρίτα. Τα πρώτα αποτελέσματα βγαίνουν και η Ισμήνη, η Χάιδω και ο Χρήστος δεν είναι συμβατοί δότες. Όλοι πια, εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Στάθη και στη Μαργαρίτα, τη στιγμή που η υγεία του Λυκούργου επιδεινώνεται.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος δείχνει να έχει αποδεχθεί ότι το τέλος του πλησιάζει και, αφού συντάσσει τη διαθήκη του, την εμπιστεύεται στον Κωνσταντίνο και τον εκλιπαρεί να γίνουν ξανά ζευγάρι µε την Ισμήνη.

Ωστόσο, συμβαίνει κάτι που ανοίγει ένα «παράθυρο» αισιοδοξίας, καθώς εμφανίζεται ένας ανώνυμος δότης για τον Λυκούργο.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμφώνησα με τον ΑΝΤ1»

Τηλεθέαση: Ποια προγράμματα στην τηλεόραση κέρδισαν τους τηλεθεατές

Σασμός – Spoiler: Ένα δώρο του Αστέρη αφήνει άφωνη την Αργυρώ (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:27