search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:43
MENU CLOSE

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμφώνησα με τον ΑΝΤ1»

13.04.2023 10:05
vicky-chatzivasileioy-new

Για την απόφασή της να μην κάνει την εκπομπή που ετοίμαζε στον ΑΝΤ1 μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αποκαλύπτοντας τον λόγο που την έκανε να αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «7 μέρες tv», η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι η διαφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είχε να κάνει με το περιεχόμενο της εκπομπής.

«Ο λόγος που έφυγα από αυτό το πρότζεκτ είναι γιατί με το κανάλι δεν είχαμε την ίδια αντίληψη όσον αφορά το στόχο μας. Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα επέμεναν οι άνθρωποι του καναλιού να κάνουν. Δεν συμφωνήσαμε στο περιεχόμενο. Απλά. Θα μου πεις, θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι το πρώτο που κοιτώ», είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη σε αυτό που θα επιλέξω να κάνω και να νιώθω ότι συμβάλλω στο συλλογικό καλό. Αν δεν τα έχω αυτά, δεν θα το κάνω. Και δεν πειράζει, θα νοικιάσω το οικογενειακό σπιτάκι που έχουμε στη Χαλκιδική και θα ζήσω με λιγότερα χρήματα. Θα επιβιώσω, αλλά θα το κάνω με ήσυχη τη συνείδησή μου, με χαρά, ηρεμία και αξιοπρέπεια».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Ποια προγράμματα στην τηλεόραση κέρδισαν τους τηλεθεατές

Η Γη της Ελιάς: Αποχώρηση-«βόμβα» από τη γνωστή σειρά

MasterChef: «Περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και να εξελιχθεί η σχέση μας», είπε η Στέλλα Κατσέ – Η «μπηχτή» για τον Πορφύρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31